Verkoop tuinplanten aan de weg voorjaar 2021

De verkoop van onze tuinplanten voor particulieren is weer begonnen per begin Maart 2021.

Volg ons op Facebook en u wordt dan automatisch op de hoogte gehouden. 

De link naar onze Facebook pagina vindt u op de homepage.

Op 27 februari zijn wij weer begonnen met de particulier verkoop van tuinplanten. Helaas alleen nog via deze bestellijst te bestellen. Dit Excel bestand aanklikken onderaan in uw beeldscherm en opent zich dan. Vul het in en sla dit dan op en stuur dit dan naar info@vgtplants.nl

Na het bestellen moet er 4 uur tussen zitten om het af te kunnen halen na telefonische afspraak met Ronald (0653163203).

De verwachting is dat we binnekort, net als vorig jaar, weer onze karren met de planten aan de weg mogen zetten voor de verkoop. U kunt dan zelf uitkiezen wat u mooi vindt en afrekenen in de brievenbus die aan een van de karren vast zit. Wilt u informatie hebben hoe deze planten groeien en waar ze het beste geplant kunnen worden of hoe ze water en mest te geven kunt u dit ook allemaal aan Ronald vragen op bovenvermelde telefoon nummer.

Wij zullen gedurende het hele voorjaar ons assortiment aanpassen en aanvullen. 


Ook dit jaar willen wij ons weer inspannen om de stichting pulmonale hypertensie te steunen middels geld in te zamelen door de verkoop van deze planten. Wij willen dan een klein bedrag per plant  doneren aan deze stichting. U help hiermee om allerlei onderzoeken te financieren om een doeltreffend medicijn/ behandeling te vinden voor deze zeldzame ziekte.

Wilt u verdere informatie over deze stichting kijk dan op www.stichtingpulmonalehypertensie.nl

Wij hopen u weer te mogen ontmoeten op ons verkoopplein.


Team Vlasveld.