Verkoop tuinplanten aan de weg voorjaar 2021

De verkoop van onze tuinplanten op zateredagen voor particulieren is weer begonnen per 04 maart 2023  t/m 27 Mei 2023. we zijn geopend van 10;00 tm 15;00.  Verkoop is op deense karren aan de weg. Betaalmogelijkheden zijn of cash of betaalverzoek.

Volg ons op Facebook en u wordt dan automatisch op de hoogte gehouden. 

De link naar onze Facebook pagina en instagram vindt u op de homepage.

Op 04 Maart gaan wij weer beginnen met de particulier verkoop van tuinplanten, mest en pot-tuingrond.

Wij zijn, net als vorige jaar, weer open op de zaterdag van 10;00 tot 15;00 voor de verkoop van tuinplanten. U kunt hier dan zelf uitkiezen wat u mooi vindt en contant of via tikkie afrekenen met Ronald. mocht ronald even niet aanwezig zijhn dan kunt u het geld in de brievenbus die aan een van de karren vast zit deponeren.

Wilt u informatie hebben hoe deze planten groeien en waar ze het beste geplant kunnen worden of hoe ze water en mest te geven kunt u dit ook allemaal aan Ronald vragen op bovenvermelde telefoon nummer.

Wij krijgen dit jaar MEGA GROTE Hortensia planten en Hortensia planten op STAM . 


Ook dit jaar willen wij ons weer inspannen om de stichting pulmonale hypertensie te steunen middels geld in te zamelen door de verkoop van deze planten. Wij willen dan een klein bedrag per plant  doneren aan deze stichting. U help hiermee om allerlei onderzoeken te financieren om een doeltreffend medicijn/ behandeling te vinden voor deze zeldzame ziekte.

Wilt u verdere informatie over deze stichting kijk dan op www.stichtingpulmonalehypertensie.nl

Wij hopen u weer te mogen ontmoeten op ons verkoop plein.


Team Vlasveld.