Welkom op de website!

Welkom op onze website waar u onze artikelen kunt bekijken en eventueel als particulier kunt bestellen. Heeft u een kleine bestelling , neem dan contact op met Ronald ( 06531632030) voor aangepaste verzendkosten.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in snijhortensia’s, hortensiakransen, rozenbotteltakken en kransen, kerstgroen en kerstkransen. 

Als één van de eerste bedrijven in de boomkwekerij sector werken en kweken wij op een biologische manier. Wij zijn voor 98% biologisch en streven naar 100%. Voor meer informatie, klik hier

De snijhortensia wordt gekweekt voor afzet via de veiling, exporteurs / handelaar of bloemist en tevens voor de particuliere verkoop. Dit zelfde geldt voor onze kerstproducten.

Via de verschillende menu tabbladen komt u in de desbetreffende productgroepen terecht waar u de mogelijkheid heeft om deze te bekijken en eventueel te bestellen.

Wilt u een impressie van ons bedrijf, klik dan hier

Wij hopen dat u op onze website zult vinden wat u zoekt. Wij zien uw bestelling graag tegemoet!

NIEUWS

*GOED NIEUWS:  wij gaan de komende 3 zaterdagen ( 4, 11 en 18 december 2021) toch particuliere verkoop van kerstartikelen doen in onze carport. De volgende artikelen staan daar te koop; Eucalyptus Azura bosjes,  guirlandes, festoenen, kerst mix bosjes groen, mossen, winter en kerstkransen, skimmia bloemen en skimmia planten. Wij hopen u weer te zien bij onze kerststal. Wij zijn zelf niet aanwezig en graag uw betaling gepast contant in de brievenbus deponeren die daar aanwezig is. heeft u vragen bel dan Ronald op 0653163203.


Klik voor onze Facebook of Instagram account op de icons. 

  

Het Vlasveld Groentechnieken team.