Welkom op de website!

Welkom op onze website waar u onze artikelen kunt bekijken en eventueel als particulier kunt bestellen. Heeft u een kleine bestelling , neem dan contact op met Ronald ( 06531632030) voor aangepaste verzendkosten.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in snijhortensia’s, hortensiakransen, rozenbotteltakken en kransen, kerstgroen en kerstkransen. ( kijk op het desbetreffende produkt of het op dit moment leverbaar is. Onze produkten zijn seizoensprodukten en zijn dus niet het hele jaar beschikbaar).

Als één van de eerste bedrijven in de boomkwekerij sector werken en kweken wij op een biologische manier. Wij zijn voor 98% biologisch en streven naar 100%. Voor meer informatie, klik hier

De snijhortensia, Eucalyptus takken, rozenbottel takken, kransen en Skimmiabloemen worden gekweekt voor afzet via de veiling, exporteurs / handelaar of bloemist en tevens voor de particuliere verkoop. Dit zelfde geldt voor al onze kerstproducten.

Via de verschillende menu tabbladen komt u in de desbetreffende productgroepen terecht waar u de mogelijkheid heeft om deze te bekijken en eventueel te bestellen.

Wilt u een impressie van ons bedrijf, klik dan hier

Wij hopen dat u op onze website zult vinden wat u zoekt. Wij zien uw bestelling graag tegemoet!

NIEUWS;

Onze omschakeling van alles chemisch naar biologisch te kweken is tot nu toe zeer succesvol verlopen in 2021 en 2022. Wij gebruiken de middelen van AB Products uit Weesp en zijn zeer tevereden met de behaalde resultaten. Dat is niet alleen voor ons gunstig, maar ook voor jullie als handelaar en of particuliere klanten. We gaan er in het seizoen 2023 ook weer biologisch tegenaan. Wij gaan nieuwe produkten testen en zijn zeer benieuwd naar de resultaten. Zie filmpje op het tabblad biologisch werken.

*2023  ( jan- maart) WINTER NIEUWS:

 Wij verkopen op dit moment alleen Skimmia bloemen en EUCALYPTUS AZURA takken.

deze kunnen wij eventueel, mits een redelijke bestelling, met de post naar u toe sturen of bij ons rechtstreeks af te halen is ook mogelijk. neem dan altijd even contact met ronald op. zie onderstaande telefoon nummer.

Op zaterdag naar ons toe komen en af te halen is mogelijk.

Heeft u vragen bel dan Ronald op 0653163203.


Klik voor onze Facebook of Instagram account op de icons. 

  

Het Vlasveld Groentechnieken team.