Welkom!

Welkom op onze website waar u onze artikelen kunt bekijken en eventueel als particulier kunt bestellen. Heeft u een kleine bestelling of een bestelling naar het buitenland, neem dan contact op met Ronald ( 06531632030) voor aangepaste verzendkosten.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in  Skimmiabloemen, snijhortensia’s, hortensiakransen, rozenbotteltakken en kransen, kerstgroen en kerstkransen. ( kijk op het desbetreffende produkt of het op dit moment leverbaar is. Onze produkten zijn seizoensprodukten en zijn dus niet het hele jaar beschikbaar).

De snijhortensia, Eucalyptus takken, rozenbottel takken, kransen en Skimmiabloemen worden, naast de particuliere verkoop,  gekweekt voor afzet via de veiling, exporteurs / handelaar of bloemist en tevens voor de particuliere verkoop. Dit zelfde geldt voor al onze kerstproducten.

Via de verschillende menu tabbladen komt u in de desbetreffende productgroepen terecht waar u de mogelijkheid heeft om deze te bekijken en eventueel te bestellen.

Wilt u een VIDEO impressie van ons bedrijf, klik dan hier

Wij hopen dat u op onze website zult vinden wat u zoekt. Wij zien uw bestelling graag tegemoet!

Biologisch kweken;

Als één van de eerste bedrijven in de boomkwekerij sector werken en kweken wij op een biologische manier. Wij zijn voor 98% biologisch en streven naar 100%. Voor meer informatie klik op takblad biologisch werken voor een video uitleg van AB Products.

Onze omschakeling van alles chemisch naar biologisch te kweken is tot nu toe zeer succesvol verlopen in 2021 en 2022. Wij gebruiken de middelen van AB Products uit Weesp en zijn zeer tevereden met de behaalde resultaten. Dat is niet alleen voor ons gunstig, maar ook voor jullie als handelaar en of particuliere klanten. We gaan er in het seizoen 2024 ook weer biologisch tegenaan. Wij gaan nieuwe produkten testen en zijn zeer benieuwd naar de resultaten. Zie filmpje op het tabblad biologisch werken.

*2024  ( Maart 2024) WINTER NIEUWS:

 Wij verkopen op dit moment alleen EUCALYPTUS AZURA ( t/m 14-04-2024) takken, Voor kransen,rozenbotteltakken, kerstgroen en Skimmia bloemen moet u tot spetember. De Hortensia bloemen gaan we weer vanaf eind mei 2024 verkiopen.

Deze kunnen wij eventueel met de post naar u toe sturen( behalve de Hortensia bloemen) of bij ons rechtstreeks af te halen is ook mogelijk. neem dan altijd even contact met ronald op. zie onderstaand telefoon nummer.

Tevens hebben wij tuinverzorging tips voor u of kunnen wij uw tuinbeplanting regelen.

Afhalen produkten op zaterdag OF op afspraak naar ons toe komen is mogelijk.

Heeft u vragen bel dan Ronald op 0653163203.


Klik voor onze Facebook of Instagram account op de icons. 

  

Het Vlasveld Groentechnieken team.