Welkom op de website!

Welkom op onze website waar u onze artikelen kunt bekijken en eventueel als particulier kunt bestellen. Heeft u een kleine bestelling , neem dan contact op met Ronald ( 06531632030) voor aangepaste verzendkosten.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in snijhortensia’s, hortensiakransen, rozenbotteltakken en kransen, kerstgroen en kerstkransen. 

Als één van de eerste bedrijven in de boomkwekerij sector werken en kweken wij op een biologische manier. Wij zijn voor 98% biologisch en streven naar 100%. Voor meer informatie, klik hier

De snijhortensia, Eucalyptus takken en Skimmiabloemen wordt gekweekt voor afzet via de veiling, exporteurs / handelaar of bloemist en tevens voor de particuliere verkoop. Dit zelfde geldt voor al onze kerstproducten.

Via de verschillende menu tabbladen komt u in de desbetreffende productgroepen terecht waar u de mogelijkheid heeft om deze te bekijken en eventueel te bestellen.

Wilt u een impressie van ons bedrijf, klik dan hier

Wij hopen dat u op onze website zult vinden wat u zoekt. Wij zien uw bestelling graag tegemoet!

NIEUWS;

Onze omschakeling van alles chemisch naar biologisch te kweken is tot nu toe zeer succesvol verlopen in 2022. Wij gebruiken de middelen van AB Products uit Weesp en zijn zeer tevereden met de behaalde resultaten. Dat is niet alleen voor ons gunstig, maar ook voor jullie als handelaar en of particuliere klanten. We gaan er in het seizoen 2023 ook weer biologisch tegenaan. Zie filmpje op het tabblad biologisch werken.

*KERST NIEUWS:

 Helaas zijn wij door de overweldigende drukte genoodzaakt per 30-11-2022 de particuliere verkoop via deze website te stoppen. We kunnen op dit moment NIET aan de vraag voldoen door de vele orders. Wij willen iedereen tevreden houden en hebben daarom besloten dit even zo te doen.

Op zaterdag naar ons toe komen en af te halen is nog WEL mogelijk.

AANBIEDING  -  alleen af te halen op onze kwekerij zaterdag 10 december 2022:

Wij hebben op zaterdag 10 December 2022 de 5 kilo pakken Nobilis takken ( ongeveer 8-12 takken per pak) in de aanbieding van 20,00 eurp naar 12,50 euro per pak. verder het kerstgroen van 10,00 per kilo naar 7,50 euro per kilo

Heeft u vragen bel dan Ronald op 0653163203.


Klik voor onze Facebook of Instagram account op de icons. 

  

Het Vlasveld Groentechnieken team.