VGT steun aan goede doelen

Vlasveld Groentechnieken steunt de stichting PULMONALE HYPERTENSIE.

In december 2020 heeft Vlasveld Groentechnieken twee veilingkarren met kerstgroen en kerstboeketten op de de veiling FloraHolland Rijnsburg laten veilen, met steun van de veilingmeesters van klok 1 dhr Edwin Chrispijn en Maarten Loos, en de opbrenbgst van € 1369,00 volledig gedoneerd aan de stichting PULMONALE HYPERTENSIE.  In 2021 en 2022 Doneert vlasveld weer geld middels onze leveranciers die dan ook een bedrag doneren. samen vormt dat een mooi bedrag wat rechtsreeks in de onderzoekspot van de stichting gaat.

In Februari 2022 wil onze regering de afdeling PH in UMCG ( Groningen) stoppen waarmee er 20 jaar kennis en ervaringen weggegooid worden. Hopelijk gaat minister Kuipers door de knieen en wordt dit toch behouden. 

Wat is PULMONALE HYPERTENSIE?

U kunt hier de folder downloaden van de stichting waarin uitgelegd wordt wat pulmonale hypertensie inhoud;  https://stichtingpulmonalehypertensie.nl/folder-over-pah-van-onze-stichting/

Voor een korte uitleg en impressie hoe dit eruit ziet klikt u hier

Voor nog meer info en eventueel donaties bezoek hun website; www.stichtingpulmonalehypertensie.nl   

Waarom steunen wij deze stichting?

Dit is een kleine onbekende stichting met een onbetaald bestuur. De bestuursleden zijn allemaal patienten die dus de stichting besturen. er zijn zo'n 800 tot 1000 patienten die deze ziekte hebben in Nederland. Helaas gaan er nog steeds patienten dood aan deze ziekte en varieert het aantal dus.

Pulmonale hypertensie heeft niet de aandacht onder het grote publiek net als natuurlijk de bekendste ziekte kanker en daarom willen wij juist deze stichting steunen om meer bekendheid van de zeer zeldzame chronische ziekte Pulmonale Hypertensie te geven.

Dit doen wij ook middels het verkopen van postzegels met hun logo erop. Deze kunt u bij ons bestellen. 1 velletje van 10 postzegels kost 12,50 en steunt u hiermee ook de stichting en wat nog belangrijker is dat we hiermee de bekendheid van de stichting vergroten. Zegt u nou zelf had u hier al van gehoord voordat u dit las?

Namens alle leden van de stichting bedankt voor uw intresse en aandacht voor PH.